solounge icon

NEE Make-up

Nee make-up. Wij, bij Solounge Haircreation werken voor alle make-up met het merk ‘NEE make-up’ , een professioneel en complete exclusieve make-up lijn uit Italië.

NEE make-up zijn producten die Hypo-allergeen en olie-, parfum- en parabenen-vrij. Daarnaast worden deze producten niet op dieren getest, wat voor ons uitermate belangrijk is.

NEE Make-Up Milano is een professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. De producten van NEE Make Up Milano worden gebruikt door de beste en meest beroemde make-up artiesten. Dankzij de kwaliteit van de producten is NEE Make Up Milano één van de meest toonaangevende professionele merken en nu dus ook beschikbaar voor de consument.

NEE Make-up

Nee make-up: Vitamines en anti-aging

In de make-up producten van NEE Make Up worden vitamines A, E en C en andere actieve werkstoffen toegepast. De vitamines beschermen de huid en vernietigen vrije radicalen. Daarnaast zorgen ATPeptides (een energiek, revitaliserend en actief ingrediënt) voor continue celstofwisseling en preventie tegen het verouderingsproces van de huid.

Bekijk ook onze andere producten balmain-hair-couture, oway kleuringen,

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

CONTACT GEGEVENS

Thonissenlaan 16, 3500 Hasselt

011 72 07 55

OPENINGSUREN

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: Gesloten