solounge icon

Welkom bij dé kapper van België

Bent u op zoek naar een kapper in Hasselt? Dan bent u hier op het juiste adres.
Kapper So Lounge is al meer dan 15 jaar een gerenommeerde waarde in Hasselt en ver daar buiten. Wij zijn dan ook gekend door steeds de meest vernieuwende kapsels en kleurtechnieken te gebruiken waardoor u altijd zeker bent van een kapsel dat perfect past bij uw persoonlijkheid.

De visie van So Lounge, kapper Hasselt

Onze visie is er een van innovatie. We proberen als kapper in Hasselt de trends altijd voor te zijn waardoor u bij ons altijd zeker bent van de laatste nieuwe kapsels.
Elke gast zullen wij met een zeer persoonlijke aanpak behandelen, ons doel bestaat erin om hun weggestoken gevoelens en verlangens te herontdekken.

Hasselt, de stad van de smaak

Wij zijn erg trots dat zowel ons kapsalon als onze roots in Hasselt liggen, de stad van de smaak. Het was dus vanzelfsprekend dat Kristof, de zaakvoerder, kapper in Hasselt zou worden.
In Hasselt geven wij ook kappersopleiding aan cursisten. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder ‘Modern Basics’, dit is vooral voor kappers die zich technisch willen ontwikkelen. De cursus ‘Creatief Knippen’ richt zich dan weer tot de ervaren kapper die zich wil profileren naar de trendgevoelige klant.

Luxe kapper Hasselt

Cava, massagestoel, WIFI, IPAD, nekmassage voor het knippen,… Kortom wij zetten alles in om van uw bezoek aan So lounge een unieke, en vooral relaxerende ervaring te maken.
Ons doel bestaat erin om u volledig relax en met een ‘big smile’ naar buiten laten gaan.

Bekijk ook onze andere diensten Kapper Hasselt, Extensions Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

CONTACT GEGEVENS

Thonissenlaan 16, 3500 Hasselt

011 72 07 55

OPENINGSUREN

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: Private hairdressing
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 07:00–19:00
zaterdag: Private hairdressing
zondag: Gesloten