kapper diest

solounge icon

Welkom bij dé kapper van België

Bent u op zoek naar een kapper in Diest? Dan bent u hier op het juiste adres.
Kapper SoLounge is al meer dan 15 jaar een gerenommeerde waarde in Diest en ver daar buiten. Wij zijn dan ook gekend door steeds de meest vernieuwende kapsels en kleurtechnieken te gebruiken waardoor u altijd zeker bent van een kapsel dat perfect past bij uw persoonlijkheid.

De visie van SoLounge, kapper Diest

Onze visie is er een van innovatie. We proberen als kapper in Diest de trends altijd voor te zijn waardoor u bij ons altijd zeker bent van de laatste nieuwe kapsels.
Elke gast zullen wij met een zeer persoonlijke aanpak behandelen, ons doel bestaat erin om hun weggestoken gevoelens en verlangens te herontdekken.

Kapper Hasselt

Diest, de stad van de smaak

Wij zijn erg trots dat zowel ons kapsalon als onze roots in Diest liggen, de stad van de smaak. Het was dus vanzelfsprekend dat Kristof, de zaakvoerder, kapper in Hasselt zou worden.
In Diest geven wij ook kappersopleiding aan cursisten. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder ‘Modern Basics’, dit is vooral voor kappers die zich technisch willen ontwikkelen. De cursus ‘Creatief Knippen’ richt zich dan weer tot de ervaren kapper die zich wil profileren naar de trendgevoelige klant.

Luxe kapper Hasselt

Cava, massagestoel, WIFI, IPAD, nekmassage voor het knippen,… Kortom wij zetten alles in om van uw bezoek aan Solounge een unieke, en vooral relaxerende ervaring te maken.
Ons doel bestaat erin om u volledig relax en met een ‘big smile’ naar buiten laten gaan.

Bekijk ook onze andere diensten Kapper Hasselt, Extensions Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

CONTACT GEGEVENS

Thonissenlaan 16, 3500 Hasselt

011 72 07 55

OPENINGSUREN

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: Gesloten