solounge icon

Over ons – hét kapsalon in Hasselt

 In onze hair spa geniet u in alle luxe van uw welverdiende me-time. Neem plaats aan een gezellige ronde tafel met een glaasje cava of een lekkere koffie, geniet van een nekmassage voor uw knipbeurt of ontspan in onze massagestoel. Bent u een geboren multitasker en werkt of surft u graag tijdens uw kappersbeurt? Neem gerust uw eigen laptop mee of maak gratis gebruik van de tablets en wifi in ons kapsalon. 

Milieu

Ecologische verzorgingsproducten, biologisch afbreekbare handdoeken en verbruiksvriendelijke waterkranen: Solounge heeft het allemaal. We hechten veel belang aan het milieu en streven daarom ook naar een volledig groen kapsalon. 

Leren knippen

Bent u zelf kapper en wil u nieuwe technieken ontdekken of creatief aan de slag gaan met uw kappersschaar?

Tijdens verschillende kappersopleidingen leert Kristof zowel ervaren als minder ervaren kappers de kneepjes van het vak. 

Hasselt of aan huis

Als trotse Hasselaar vestigde Kristof zijn kapsalon in het hartje van Hasselt, de stad van de smaak. Komt u met de bus, trein of auto? Ons kapsalon ligt op wandelafstand van het station en heeft parkeergelegenheden vlak bij de deur.

Laat u liever uw haren knippen aan huis of op een ander adres? Dat kan. Kies een locatie, neem contact met ons op en wij komen graag naar u toe. 

Bekijk ook onze andere diensten Barber Hasselt, Extensions Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

CONTACT GEGEVENS

Thonissenlaan 16, 3500 Hasselt

011 72 07 55

OPENINGSUREN

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: Gesloten