Sjiek magazine voor en na: een snit met pit

voor en na kapsel

Sjiek magazine voor en na: een snit met pit

Sjiek magazine kapsalon hasselt voor&na
EEN SNIT MET PIT

Sjiek voor en na. Viviane Bergmans (49) uit Diepenbeek is tevreden met haar figuur, maar haar kapsel & mag wel eens veranderen. Als goedlachse en vooral pittige dame ziet ze een Martin
Margiela-geïnspireerde coupe volledig zitten, romantische lokken wil ze zeker niet. Viviane is getrouwd en heeft twee dochters (van 18 en 25). Ze werkt als winkelverantwoordelijke bij Mephisto in Hasselt.

KAPPER

KRISTOF BUELENS KAPPER HASSELT, SOLOUNGE

Sjiek magazine kapsalon hasselt. “Viviane heeft een sterk karakter, haar kapsel mag dat gerust benadrukken.
Qua kleur zit het goed, maar de massa ter hoogte van haar oren en hals ga ik wegnemen. Ook vanachter mag het minder volumineus, zo krijg je een meer verfijnd resultaat. Op ooghoogte moet er dan weer volume bij, zodat Vivianes kaaklijn scherper omhoog gaat. De nieuwe coupe zal een liftend en verfrissend effect hebben op haar gezicht. Viviane zal ook amper werk hebben aan haar coupe, ze moet er alleen voor zorgen dat het geheel plat blijft.”

VISAGISTE SOLOUNGE HASSELT PINA SIMONS

Sjiek magazine kapsalon hasselt. “Met haar donker haar en bruine ogen kan Viviane een donkere fond de teint aan. Terracottatinten staan haar goed. Omdat haar huid een tikje vet is, met open poriën, breng ik over de fond nog een matterend poeder aan. De donkere kringen onder haar ogen camoufleer ik met concealer en een poeder. Vivianes ooglid zakt ietwat af, maar er is een handig trucje om dat te verdoezelen: trek een lijntje eyeliner op het ooglid en laat dat aan de buitenkant van het oog uitlopen naar boven toe. Zo trek je het ooglid visueel omhoog.”

STYLISTE
MARIET ROSIUS
Sjiek magazine kapsalon hasselt. “Een wintertype zoals Viviane kan heel grote contrasten aan. Ze draagt het best geen warme tinten of romantische outfits; zwart en felle kleuren staan haar veel beter. Omdat ze een karaktervol kapsel heeft, kleedt ze zich het best stoer, zonder haar vrouwelijkheid uit het oog te verliezen. Viviane heeft een mooi figuur, maar zoals veel dames van haar leeftijd geen strak buikje meer. De tuniek verhult dat perfect. Dankzij haar lengte en slanke benen kan ze die tuniek trouwens met of zonder broek dragen.”

sjiek magazine kapsalon hasselt

VIVIANE’S REACTIE
“Ik ben blij en aangenaam verrast met het resultaat. Het kapsel is vernieuwend en daar voel ik me heel goed bij. De make-up is mooi maar wel opvallend, eigenlijk meer bedoeld om uit te gaan. Altijd zo rondlopen, dat ben ik niet. De outfit is me op het lijf geschreven. Zo wil ik gerust de deur uit.”

 

Bekijk ook onze andere diensten Kapper Hasselt, Extensions Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up. 

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

Volg ons laatste nieuwtjes en acties op Facebook Bekijk hier ons vorige voor en na

 

sjiek magazine kapsalon hasselt