Sjiek magazine kapper hasselt: knip knip, de schaar erin

voor en na sjiek magazine

Sjiek magazine kapper hasselt: knip knip, de schaar erin

Sjiek magazine voor&na
KNIP KNIP, DE SCHAAR ERIN

Sjiek kapper Hasselt. Sjiek magazine voor en na: kapper hasselt: Dat kinderen je leven op stelten zetten, daar twijfelt niemand aan. Het overkwam ook de jonge mama Wendy Gettemans (28) uit Hasselt. “Met twee kleine ukjes in huis veranderen je prioriteiten. Maar nu mijn zwangerschapskilootjes verdwenen zijn, is het tijd voor een nieuwe start. Daarbij kan ik een duwtje in de juiste richting gebruiken.” En daarvoor krijgt kapster Mercedes van Solounge kapsalon te Hasselt carte blanche.

STYLISTE SANDRA SWINNEN
“Hoewel ze er zelf anders over denkt, heeft Wendy een mooi en geproportioneerd lichaam. Ondanks haar ‘stevige’ kuiten kan een broek – in de juiste snit – haar perfect
passen, maar Wendy’s voorkeur gaat uit naar jurkjes. Eenvoudig liefst, zonder poespas. Dit exemplaar met kant van Hale Bob is een echte eyecatcher, waardoor het overbodig wordt om franjes en sieraden toe te voegen. Precies zoals Wendy het wil. Alleen dat mooie bontkraagje kunnen we toch echt niet laten liggen. Het zwarte, leren jasje en de dito handtas geven het geheel een dosis pit..”

KAPSTER HASSELT SOLOUNGER, MERCEDES SANCHEZ

Kapster Mercedes van solounge, kapsalon Hasselt “Vaak denken mensen dat een donkere haarkleur niet past bij iemand met een
lichte huid. Niets is minder waar. Wendy’s blonde lokken geven haar een fletse uitstraling. Dankzij het donkerbruine haar, komen haar mooie ogen veel beter uit.
Wendy wilt graag een frou. Dat kan, maar een volle pony raad ik haar af. Ze heeft
een rond gezichtje, en zo’n dikke frou benadrukt dat. Het lange kapsel misstaat Wendy niet, maar een strakke, korte carré zorgt pas echt voor karakter.” Gevolg: haar in een vlecht, schaar erin, en een staart van zo’n vijftien centimeter in de hand. Sjiek kapper Hasselt

VISAGISTE MERCEDES SANCHEZ
Sjiek kapper hasselt. “Wendy heeft diepliggende ogen. Daarom begin ik met haar wenkbrauwen te epileren en wat fijner te maken. Zo creëer je meer afstand tussen je wenkbrauw en je oog. Qua oogschaduw houdt Wendy het best licht. Een zwart lijntje mag, maar niet te breed. Een gouden tip voor mensen met kleine ogen: gebruik voor je onderste waterlijn een wit of huidkleurig oogpotlood. Dat zorgt voor een open, frisse blik. Omwille van haar rond gezicht, draagt Wendy blush liefst net langs de appeltjes van haar wangen, en vervolgens naar boven. Zo creëren we schaduw aan de zijkanten.”

 

Bekijk ook onze andere diensten Kapper Hasselt, Extensions Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.