Extensions Hasselt - Solounge de specialist voor extensions of haarverlen
249
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-249,bridge-core-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 
solounge icon

Solounge, dé specialist in hairextensions

Van een korte coupe naar lange lokken? Dat kan! Dankzij onze jarenlange ervaring, de nieuwste technieken en extensions van echt haar en topkwaliteit verlengen wij uw haren zo natuurlijk mogelijk.

Onze extensionexpert Mara geeft u graag een gepersonaliseerd en uitgebreid advies en zorgt voor een stijlvol resultaat met de juiste kleuren, zonder zichtbare clips.

Extensions-experte Mara Aquino:

“Uw hairextensions zo natuurlijk mogelijk plaatsen, dat is mijn specialiteit. Met de allernieuwste technieken en een hoop ervaring op zak geef ik uw haardos meer centimeters, volume én glans.

Als gepassioneerde colorist zorg ik met de juiste kleurenmatch keer op keer voor een stijlvol resultaat.” 

Verschillende technieken van extensions

De extensions kunnen op 2 verschillende manieren geplaatst worden. Maak gerust een afspraak om advies in te winnen over welke techniek het best bij jou haar past.

Keratine Wac Extensions

De eerste techniek wordt ook wel ‘Keratine Wax extensions’ genoemd.
Keratine Wax Extensions zijn gebaseerd op een techniek waarbij de keratine zacht wordt en versmelt met het eigen haar. Dit type extensions blijft 3 tot 4 maanden zitten.

Deze methode bestaat al jaren en is nog steeds populair. Je hebt er meer dan 4 maanden plezier aan. Om de extensions te verwijderen wordt de keratine zacht gemaakt met een oplosmiddel en met een tangetje verwijdert uit het haar. Het haar wordt niet beschadigd.

Microrings Extensions (banden)

Bij de tweede techniek, Microring Wefts wordt een ringetje en een lok eigen haar gebruikt om de weft aan het hoofd te bevestigen. Deze techniek heeft een houdbaarheid van ongeveer 3 maanden en is vervolgens nog herbruikbaar tot 24 maanden.

In tegenstelling tot andere methoden is de microrings wefts snel en makkelijk aan uw haar te bevestigen. Op deze manier is het verwijderen een stuk eenvoudiger. Het plaatsen duurt in tegenstelling tot andere methodes relatief kort. De wefts wordt met een microring bevestigd. Dat is een klein ringetje met een siliconenlaag. Deze techniek is ook geschikt voor dun en fijn haar. Het zit namelijk plat tegen het hoofd. Om te verwijderen knijpen we de ringetjes terug rond en de weft valt eruit.

Bekijk ook onze andere diensten Kapper Hasselt, Barber Hasselt, Bruidskapper,  Bruidsmake-up

Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

CONTACT GEGEVENS

Thonissenlaan 16, 3500 Hasselt

011 72 07 55

OPENINGSUREN

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 07:00–16:00
zondag: Gesloten